Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Eten in de Fabriek

 

In december zijn we in samenwerking met Wim Teeuw, eigenaar en kok van Cadenza catering uit Leeuwarden, begonnen met “eten in de fabriek”. 

 

Dit heeft een enthousiast vervolg gekregen in januari en inmiddels hebben we besloten om dit evenement één keer per maand te laten terugkeren!

Wim Teeuw kookt met seizoensgebonden ingrediënten, elke keer op verrassende wijze verwerkt.


Wij nodigen u graag uit voor het volgende diner op woensdag 14 februari

 

 

Menu

  • Groente tempura met olijfolie-mosterdemulsie, salade van bietjes en koolrabi, hazelnootpraliné en rogge
  • Boerenkool met ganzenrookworst en piccalilly
  • Gebraden runderlende, ossenstaart, linzenkroket, bloemkool en witlof
  • Chocoladebavarois met sinaasappelijs

 

 

Aanvang 18.30 uur

Opgeven graag voor zaterdag 10 februari

Wacht niet te lang want er is plaats voor maximaal 20 personen

Het diner kost € 45,00 per persoon (inclusief bijpassende wijnen)

 

Volgende data zijn:

woensdag 14 maart

woensdag 25 april

woensdag 9 mei

woensdag 13 juni

 

Vindt u het leuk om zelf een groep samen te stellen en te eten in de fabriek? Dat kan natuurlijk ook, vraag gerust naar de mogelijkheden!